Fatboy Slim uz rejv spektakl otvorio No Sleep Festival!

Fatboy Slim uz rejv spektakl otvorio No Sleep Festival!

Sinoć je uz istinski rejv spektakl Fatboy Slima u Velikom Hangaru u Luci Beograd počelo masovno okupljanje klabera na No Sleep festivalu

Sinoć je uz istinski rejv spektakl Fatboy Slima u Velikom Hangaru u Luci Beograd počelo masovno okupljanje klabera na No Sleep festivalu! Tokom tri noći i četiri dana, novi festival u organizaciji EXIT tima, ugostiće preko 100 stranih i domaćih zvezda na čak 12 različitih lokacija širom Beograda! Već od prvog izdanja, u Beograd je stigla publika iz čak 30 različitih zemalja, koji su sinoć u prepunom Velikom Hangaru u Luci Beograd doživeli pravi audio-vizuelni spektakl uz kolosalnu binu i produkciju kakva je rezervisana samo za najveće svetske festivale elektronske muzike! Već prve večeri, festival je prevazišao sva očekivanja, a tek danas prelazi u svoj puni format uz program koji će bez prekida trajati još 50 sati, te pored glavne lokacije, program kreće i u klubovima kao što su Drugstore, 20/44, Mladost, Gadost, Gajba, Mint, Dot i drugi.

Fatboy Slim, Foto: EXIT

Paralelno sa muzičkim programom, u prostoru Marsh Open Space u Cetinjskoj 15 biće održana i muzička konferencija sa nekoliko panel diskusija na kojima će govoriti i zvezde festivala kao što su Dax J, DJ Tennis, Marcel Fengler, Cassius, Francois X i Molly, te brojni akteri na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Centralni spektakl i večeras se održava u Luci Beograd, gde će u Velikom Hangaru nastupati Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models, Aleksi Perala, Monosaccharide i Neutron. Ulaznice se još uvek mogu pronaći na blagajnama širom Beograda i na sajtu Gigstix.com, a za sve koji dolaze sa strane, biće ostavljena i određena količina pojedinačnih ulaznica na ulazu svake od brojnih lokacija, uključujući i Hangar u Luci Beograd.

No Sleep Festival 2018 | Day 1 Recap:

Kaleidoskop lasera i moćan zvuk najnovije generacije dominirali su podijumom Velikog Hangara Luke Beograd koji je posebno dizajniran i pretvoren u megaklub u kojem se produkcija proteže kroz ceo prostor. Antoligijski „Rejv u Hangaru“ Fatboy Slima dodatno je pojačalo industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1.500 metara pravo niz ulicu od Trga republike. Britanski mag držao je publiku u visokoenergetskom naboju od prvih do poslednjih taktova, uz masivne esid sintove, house klasike, rejverske himne i neke od numera koje za cela planeta kao što su Daft Punk, The Prodigy ili lično neke od njegovih megahitova kao što su “Praise You”, “Right Here, Right Now” ili “Star 69” koju je uglas skandiralo preko 7.000 ljudi!

No Sleep Festival 2018 | Fatboy Slim Live:

Kada su Marcel Fengler i DJ Tennis preuzeli već užaren pult, ceo Hangar je počeo da odskače dvosatni tehno set koji je nagovestio kakva nas žurka večeras očekuje na istom mestu. Širok spektar zvukova dvojice uglednih producenata koji dolaze iz različitih stilove, bio je spojen u jedinstven set dostojan najvećih pozornica kakva je uostalom 40-metarska bina centralne lokacije No Sleep festivala! Na drugom kraju grada, zidove kluba Mladost tresli su Mladen Ivić i Vladimir „Avoid“ Aćić i time nagovestili veliko klupsko putovanje koje očekuje sve koji ovog vikenda kreću u grad pod parolom – NO SLEEP!

No Sleep Festival 2018 | Dj Tennis b2b Marcel Fengler Live:

Paneli, 20/44 matine i 14 sati u klubu Drugstore!

Danas od 13 časova počinje i dvodnevne No Sleep konferencija u saradnji sa SAE Institutom, u prostoru Marsh Open Space u Cetinjskoj 15. Na današnjim panelima govore Francois X, DJ Tennis, Dax J, Marcel Fengler i brojni drugi,  a ceo program može se videti na ovom linku. Ulaz je slobodan za sve posetioce No Sleep Festivala sa bilo kojom festivalskom ulaznicom ili narukvicom. U kultnom klubu Drugstore nastupiće hip-hop DJ kolektiv Vatra, trap odeljenje izdavačke kuće Bassivity zvano Gassivity koje će predvoditi SurrealMili i Fox, mladi DJ trio FAM, DJ Bajko Felix i Elon iz Loudpack Zone, nakon čijeg nastupa će se žurka pretvoriti pravi techno after na kom će nastupiti pariski mag Francois X, kao i MKDSLRAR Betomeng. Publiku u klubu 20/44 danas već od 17 časova očekuje matine na kojem će Francois X izvesti specijalni set sastavljen od starih jugoslovenskih ploča koje je kupovao tokom svojih dolazaka u Beograd, a tokom noći na popularnom “Brodu” vrte mančesterski duo Black Merlin i Agnes Aves.

KOMENTARIŠI