Foto: Urban City

Danas, 1. oktobra gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove u ulici Čede Vasovića.

Foto: Urban City

Urban City je više puta pisao o napretku radova u ovoj požarevačkoj ulici.

Foto: Urban City

Podsećamo da je u oktobru 2017. godine završena leva strana rekonstrukcije trotoara u ulici Čede Vasovića u Požarevcu. Radovi su tada koštali oko 18 miliona dinara, a tom rekonstrukcijom dobijeno je ukupno 81 parking mesto koja se ne naplaćuju.

Foto: Urban City

Prve mašine stigle su 17. juna ove godine, a kompletni radovi do Nevesinjske ulice (sa desne strane) se očekuju da budu završeni za oko dve nedelje, rekao je gradonačelnik Požarevca.

Foto: Urban City

Radovi na desnoj strani rekonstrukciji Čede Vasovića koštaju oko 29 miliona dinara, rekonstrukcija podrazumeva 7.500 metara kvadratnih od kojih je 1.400 rezervisano za parking mesta. Pored ovih radova Čede Vasovića je dobila i optičke kablove.

Foto: Urban City

Podsećamo da je ranije završeno popločavanje u naselju “Đura” kao i uređenje parking mesta. Stara betonska kocka ostala je samo u malom delu ovog požarevačkog naselja.

Foto: Urban City

Parking mesta sa desne strane Čede Vasovića neće se naplaćivati. U ovoj ulici do sada nije bilo dozvoljeno parkiranje sa desne strane.

Foto: Urban City

Parking mesta su od betonskih ploča, a ulica će kada svi radovi budu završeni dobiti nove klupe, kante za smeće, slivnike, zelenu površinu. Ranije su postavljeni novi stubovi ulične rasvete u LED tehnologiji, ukupno njih 76.

Foto: Urban City

Radove izvode SR Transkop iz Požarevca, Eko gradnja iz Zrenjanina, Arbag iz Aranđelovca i SZR Gorionik iz Salakovca.

2 KOMENTARA

  1. Uskoro neće biti mesta za pešake u ovom nesretnom gradu.Predlažem uvođenje prevoza žičarama kako pešaci ne bi ugrožavali bezbednost bahatih sinova Požarevačkih tajkuna i njihovih opakih limuzina.

  2. Mole se građani Požarevca da napuste grad kako bi omogućili nesmetan rad izvođaćima,investitorima i gradskom rukovodstvu.

KOMENTARIŠI