FOLK pevačica Maja Marijana OPLJAČKANA u Požarevcu

FOLK pevačica Maja Marijana OPLJAČKANA u Požarevcu

Pevačici je nestala jakna u kojoj su se nalazili ključevi od automobila i stana. Pošto lične stvari nije pronašla, slučaj je prijavila policiji.

Maja Marijana digla je frku na snimanju novogodišnjeg programa DM Sat televizije u Požarevcu.

Pevačici je nestala jakna u kojoj su se nalazili ključevi od automobila i stana. Čim je shvatila da joj nema ličnih stvari, Maja je počela da zapomaže i plačnim glasom moli za pomoć.

U potragu su se uključili njene kolege, konobari, obezbeđenje i zaposleni na televiziji. Ali od jakne nije bilo ni traga.


Pošto više nije znala šta da radi, Maja je počela da zove koleginice koje su otišle sa snimanja. Ponadala se da je neka od njih slučajno u kofer spakovala njenu crnu jaknu.
Lepa, u velikom sam problemu! Da li ste slučajno sa sobom poneli moju crnu jaknu? – pitala je Maja Lukićevu, koja je nedavno prošla kroz sličnu situaciju.

Ali jakna nije bila kod nje, pa je zvala dalje. Na red je došla i Mira Škorić.
Miro, nestala mi je jakna, a u njoj su mi ključevi od stana i kola. Zovem sve kolege, pa rekoh i tebe da pitam – zabrinuto je rekla Maja, ali jakna nije bila ni kod Škorićke. Kao ni kod Sanje Đorđević, Ilde Šaulić i Goce Lazarević.

Kako saznajemo, do kraja večeri Maja nije uspela da pronađe jaknu, ali ni sutradan, pa je slučaj prijavila policiji. Njen auto je ostao u Požarevcu, a nju su u Beograd vratili prijatelji.
– Ne sumnjam ni na koga, ali jakna nije mogla sama od sebe da nestane. Mnogo sam se potresla zbog cele situacije – rekla je Maja za Kurir dan nakon pljačke.

KOMENTARIŠI