Jelka za NG 2020, Foto: B.P.

Turistička organizacija Grada Požarevca raspisala je tender za nabavku novogodišnje dekorativne rasvete sa jelkom. Takođe, raspisan je i tender za montažu u demontažu dekorativne rasvete.

Grad Požarevac spreman je da za novu dekorativnu rasvetu sa jelkom izdvoji iz budžeta oko 5,5 miliona dinara bez PDV-a, odnosno oko 6,5 miliona dinara sa porezom.

Ponuđač treba da obezbedi samostojeću dekorativnu jelku konusnog oblika, visine 9,5 metara, osnove prečnika pet metara, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji.

Foto: TOGP // iz tenderske dokumentacije

Jelka po konkursnoj dokumentaciji treba da bude ukrašena novogodišnjim kuglama, a na  vrhu da ima zvezdu sa osam krakova.

Pored jelke, tender obuhvata i i više svetlećih samostojećih elemenata u obliku kocke, kvadra, valjka, Sneška Belića, jelena i girlande, kao i LED creva i svetleće lančanice.

Foto: TOGP // iz tenderske dokumentacije

Prema uslovima tendera, jelka i svi navedeni elementi novogodišnje rasvete treba da imaju garantni rok od dve godine.

Pored ovog tendera, rapsisan je i tender za montažu i demontažu novogodišnje rasvete. Grad Požarevac spreman je da za ove namene izdvoji 2,76 miliona dinara sa PDV-om.

Otvaranje ponuda je danas.

6 KOMENTARA

  1. Bolje da su taj novac isplatili medicinskom osoblju koje radi u bolnici i u domovima zdravlja.Da su obezbedili prostor i osoblje u kovid ambulantama jer pacijenti cekaju napolje,po ceo dan.

  2. Koga interesuje jelka u ovako teskom vremenu.Bolnici kiseonicne glave I pomoc u svemu treba.Covid ambulantama prostor za radnike I pacijente vredan dostojanstva coveka.Stoje na hladnoci satima bolesni.

  3. Ako ćemo iskreno ona jelka prošle godine nije ličila na ništa .Stavite pravu malo dekoracije i svjetla.I što manje da košta podelite deci,učiteljima onima koji rade u bolnici.

KOMENTARIŠI