Grad Požarevac poziva na učešće u javnoj raspravi

Grad Požarevac poziva na učešće u javnoj raspravi

FOTO: URBAN CITY / B.P.

Gradsko veće Grada Požarevca poziva sve građane, predstavnike civilnog društva, stručnu javnosti i sve druge zainteresovane subjekte da se upoznaju sa tekstom nacrta  Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Požarevca za period od 2021. do 2023. godine  i da daju predloge, inicijative, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu održaće se u periodu od 20.8.2021. do 27.8.2021. godine.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi Grada Požarevca, putem elektronske pošte na adresu: marko.savic@pozarevac.rs ili poštom na adresu: Gradska uprava Grada Požarevca, Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj, poljoprivredu i zaštitu životne sredine, ul. Drinska br. 2, Požarevac, za naznakom: ,,nacrt Programa lokalnog ekonomskog razvoja Grada Požarevca za period od 2021. do 2023. godine.“

Po okončanju javne rasprave, Gradsko veće Grada Požarevca će analizirati sve primedbe, predloge, inicijative  i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i u roku od 10 dana od dana okončanja javne rasprave isti objaviti na internet stranici Grada Požarevca.

Sastavni deo ovog javnog poziva je Program javne rasprave i Tekst Nacrta. Opširnije na sajtu pozarevac.rs

1 KOMENTAR

  1. Kakav Crni lokalni ekonomski razvoj.Pošljunčavanje,asvaltiranje,popločavanje,betoniranje,loša voda,sve manje parking mesta,sve manje zelenila,sve više ružnih zgrada,besmisleno preoravanje ulica,čišćenje ulica sa vozilima koja ispuštaju ulje,nizak nivo komunalnih usluga,spalionica,deponija…..hoćete još ?

KOMENTARIŠI