Grad Požarevac raspisao konkurs za ugradnju solarnih panela

Grad Požarevac raspisao konkurs za ugradnju solarnih panela

Foto: Pixabay // ilustracija

Gradsko veće Grada Požarevca donelo je Odluku o izboru privrednih subjekata na osnovu javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji Grada Požarevca.

Za nabavku i ugradnju solarnih panela, invertera i prateće instalacije za porodične kuće izabrani su „Telefon-inženjering“ D.D.O. Zemun, S.Z.R. „ELSOL“ Požarevac, „Betatron“ Nova Pazova i „MT-KOMEX“ Beograd. Za drugu meru unapređenje termotehničkih sistema zgrade putem zamene sistema ili dela sistema efikasnijim putem nije bilo prijavljenih subjekata.

Kompletnu odluku možete pogledati ovde.

Na osnovu Odluke Gradskog veća Grada Požarevca o raspisivanju Javnog konkursa za učešće domaćinstava u sprovođenju mere energetske sanacije ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote i Pravilnika o sufinansiranju energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote po osnovu javnog poziva za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, raspisan je javni konkurs za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama i unapređenje ermotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Grada Požarevca za 2022. godinu.

Detalje konkursa možete pogledati ovde.

KOMENTARIŠI