Odeljenje za urbanizam i građevinske poslove Grada Požarevca objavilo je poziv za javnu prezentaciju Urbanističkog projekta za urbanističko/arhitektonsku razradu lokacije za izgradnju Stambeno-poslovne zgrade, spratnosti P+2, u ulici Nemanjinoj br. 53, izrađenog od strane Preduzeća za projektovanje i inžinjering „De NIRO M. G.”.

Investitor urbanističkog projekta je Ivan Jovanović.

Javna prezentacija urbanističkog projekta, organizovaće se u trajanju od sedam dana počev od 16.01.2024. godine zaključno sa 22.01.2024. godine u kancelariji broj 212 na drugom spratu zgrade Gradske uprave Grada Požarevca, u ulici Drinskoj broj 2, u terminu od 10 do 13 časova.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da izvrše uvid u urbanistički projekat i svoje primedbe i sugestije u pisanom obliku, u toku trajanja javne prezentacije, podnesu Odeljenju za urbanizam i građevinske poslove u pisarnici gradske uprave.

Bliže informacije mogu se dobiti u kancelariji broj 212 zgrade Gradske uprave Grada Požarevca kontakt telefon 012/539-793.

1 KOMENTAR

  1. Vazno je da se zgrade rade tu lezi novac Ulice prljave u pojedinim selima je cistije
    Ispred moje zgrade jezero otpalo lisce neocisceno napravilo blato tako da nemozes da izadjes Prijavljivano ali niko nista ne preduzima Nema para Zgrada je ublizini centra Celnici grada zive na marsu pa ovo nevide ali zgrade nicu na svakom cosku kao i kockarnice Pozarevac ,,grad” nelici ninasta

KOMENTARIŠI