PODELI
Foto: Grupa ALISA

“Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod. Pozivamo sve građana da ostanu kod kuće i da se čuvaju ovog užasnog virusa. Nadamo se da će sve ovo uskoro biti iza nas, da ćemo pokazati solidarnost i pobediti.  Daće Bog, da prođu ove nedaće i da ovu godinu završavamo i lepim stvarima… velikim koncertom u Beogradu, koji bi obeležio 35-u godišnjicu rada naše grupe.” izjavio je bubnjar grupe Peđa Cvetković

Beogradski bend “Alisa”, nastao davne 1984. godine, promocijom drugog singla i spota “Blago onom ko te ne sanja” najavljuje novi album, u izdanju PGP RTS-a, koji će objaviti na jesen 2020. godine.

Muziku i aranžman za pesmu “Blago onom ko te ne sanja” napisao je Miroslav Živanović-Pile, a autor teksta je Radovan Dabanović.

Spot za pesmu radila je produkcija „Solution”, koja je takođe zaslužna i za spot pesme “Pijane noći”. “Zahvalni smo produkcijskoj kući “Solution” na saradnji i odličnoj prudikciji spotova za naše dve nove pesme i nadamo se da će se saradnja nastaviti. Takođe, želimo da se zahvalimo i  našim talentovanim glumcima , Isidori Građanin i Radetu Maričiću, koji su svojom glumom doprineli da ovaj spot bude na visokom nivou. ” navodi pevač grupe Alisa, Miroslav Živanović-Pile.

Pesma je snimana u studiju “Sky”, a produkciju potpisuje Vladimir Negovanović.

Pesma “Blago onom ko te ne sanja” je naša stara pesma, koju smo sada izneli u novom aranžmanu.

Na novom albumu  pored novih pesama biće i starih hitova sa pet albuma grupe Alisa kao što su  “Sanja”, “Kesteni”, “Posle devet godina”, “Skidam košulju da legnem”, “Da li si čula pesmu umornih slavuja”, “Sećanja”, itd.

KOMENTARIŠI