Londonska grupa Years & Years vraća se na scenu sa novim singlom “Sanctify”, kojim najavljuje dugo očekivano drugo studijsko izdanje.

U produkciji nove pesme učestvovao je Kid Harpun, koji za sobom ima istoriju uspešnih saradnji sa velikim imenima poput Harija Stajlsa, „Florens end d mašin“, Šakire, Kalvina Harisa, Džesi Ver i mnogih drugih.

Po objavljivanju pesma je dobila i prateći video-spot, koji je u manje od 24 sata dostigao ogromnu gledanost – više od 200 hiljada pregleda na njihovom zvaničnom kanalu na Jutjubu.

„Želim da odvedem ljude na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mestu, o mestu iz kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi…“, kaže frontmen Oli Aleksander o novom singlu i spotu, pa dodaje: „Radnja spota se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi deo veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih na neki čudan način uzbuđuje. Želja mi je da svako interpretira spot na svoj način“.

Srpskoj publici singl Sanctify dostupan je u digitalnom obliku putem servisa Dizer i Gugl plej.

KOMENTARIŠI