PODELI
Foto: Urban City

U Srbiji će posle hladog jutra, ponegde sa maglom i slabim mrazom, u toku dana biti sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od minus tri do tri stepena Celzijusa, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni.

U Požarevcu će ujutro biti hladno, na širem području grada sa maglom i prizemnim mrazom, a u toku dana sunčano. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od jedan do tri stepena Celzijusa, najviša dnevna oko 15 stepeni.

U Srbiji će naredne sedmice biti sunčano, samo u Negotinskoj Krajini oblačno i tmurno. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, na jugu Banata i olujnim jugoistočnim vetrom. Od utorka će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Dnevne temperature biće oko i malo iznad prosečnih vrednosti, od 13 do 19 stepeni Celzijusa.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 28. oktobar 2021:

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. Moguće su meteoropatske reakcije u vidu umora i pospanosti.

KOMENTARIŠI