I HUMANO I SLATKO: “Topolovčanke“ nagrađene u humanitarnoj akciji „Naj torte“

I HUMANO I SLATKO: “Topolovčanke“ nagrađene u humanitarnoj akciji „Naj torte“

Na takmičenju „Naj torte“, u organizaciji Humanitarnog fonda „Večernjih novosti“, održanog u nedelju, 12. novembra, u beogradskom „Delta sitiju“, članice Udruženja žena “Topolovčanke“ ušle su u krug 28 najboljih

Pored 200 učesnica iz čitave Srbije, one su učestvovale su sa 13 slatkih iznenađenja, a torte najrazličitijih oblika i ukusa obradovale su mališane iz 14 beogradskih i pančevačkih domova za nezbrinutu i decu ometenu u razvoju.

Poslastice su krasili junaci iz crtaća, dvorci i princeze, životinje i razni šareni motivi, a maštovitost i trud humanih izlagača ocenjivao je stručni žiri. Pored pobedničke torte od 40kg, u ovoj akciji svi su važili za pobednike.

Ovo je prvo učešće vrednih Topolovčanki na humanitarnoj akciji, ali ne i nezapaženo jer su, pored nagrađene torte, nezbrinutoj deci darovale još 12 slatkih poklona koji će im ulepšati život.

Ove godine dodeljeno je 28 nagrada, koliko traje i akcija „Naj torte“, a humanim učesnicima su uručena i specijalna priznanja zahvalnosti od kojih je jedno pripalo i opštini Veliko Gradište.

KOMENTARIŠI