I Požarevljani besni zbog noževa u Tempu i Maxiju

I Požarevljani besni zbog noževa u Tempu i Maxiju

Foto: Urban City // B.P.

Srbija skuplja markice za noževe. Požarevljani patroliraju ispred Tempa i čekaju noževe. Noževa uglavnom nema. Nema ni kupona.

Skupljanje markica u ovim radnjama izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, jer se javljaju kupci iz cele Srbije sa istim problemom, koji smatraju da su prevareni.

Ova kompanija je pre tri i po meseca pokrenula akciju sakupljanja markica na osnovu kojih se može ostvariti popust na “Kuhn Rikon” noževe. Na svakih potrošenih 500 dinara dobija se jedna markica, a dodatna se može dobiti, ukoliko se kupi određeni obeleženi artikal partnera programa. Na 10 sakupljenih markica dobija se popust do 88 odsto, a na 40 markica do 99 odsto. Markice se mogu skupljati u Maksiju, Tempu, Šop end go-u, Mega Maksiju i Tempo Ekspresu.

Proverili smo situaciju u Požarevcu. Markica ima, ali trenutno nema kupona gde se lepe markice. Što se noževa tiče, zanimljivo je da kada smo mi posetili “Tempo” radnju u  Požarevcu na “displeju Kuhn Rikon-a” bilo je nekoliko noževa, onih najjeftinijih.

Nekoliko kupaca ušlo je nezaustavljivo u tom trenutku u ovu radnju sa samo jednom željom i glasno negodovalo zbog toga što nije bilo noža za meso, stalka za noževe, ali ni oštrača. “Nikad bre nema oštrača, kako nema”, uzvikivala je jedna sugrađanka.

Iz ove kompanije poručuju da sakupljanje markica traje do 6. februara. Svi oni koji su sakupili markice dobiće svoje noževe, a taj period nije ograničen, potvrđeno nam je u ovoj kompaniji.

Dakle, ne brinite se.

KOMENTARIŠI