Foto: Urban City / B.P.

Danas je u 9 časova organizovan info štand Srpske napredne stranke u Gradskom parku u Požarevcu i u blizini buvljaka od 10 časova.

Članovi stranke su ovom prilikom pričali sa građanima i delili SNS informatore.

Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Požarevcu rekao je u obraćanju medijima da je cilj da se na ovaj način promoviše rad Srpske napredne stranke i rad predsednika države, koga, kako je rekao Stepanović, Srpska napredna stranka u svakom pogledu podržava i da u direktnom razgovoru sa sugrađanima čuju sugestije, kritike i pohvale kako bi se unapredio rad same stranke i da se kroz organe vlasti u Požarevcu i Kostolca se unapredi kvalitet života svih građana.

Foto: Urban City // I.P.

Stepanović je ovom prilikom najavio i da će svakog četvrtka gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović primati građane u popodnevnim satima, predsednik Skupštine Grada Požarevca primaće građane svake srede. Prijemi za građane biće organizovani i u Kostolcu. Miodrag Stepanović primaće građane Požarevca svakog utorka od 17 do 20 časova u prostorijama SNS-a u Požarevcu. Stepanović je posebno naglasio da na razgovor mogu da dođu svi građani, što se odnosi i na sve druge političke stranke i podvukao da je cilj da se pokuša da se pronađe rešenje i da odgovor građanima na sva pitanja i predloge.

“Ključna stvar je da se sa ljudima razgovara, kako ovde danas na našem štandu u Gradskom parku, tako i na ulici, kafiću, restoranu, na poslu, na pijaci, ispred trafike i gde god ljude sretnemo, naša je obaveza da sa ljudima razgovaramo, zato smo mi danas i ovde”, rekao je još Stepanović.

Stepanović je najavio da će od danas preko 2.000 aktivista SNS-a obilaziti građane Požarevca, razgovarati i deliti SNS informator, popričatri i saslušati ono što je dobro, ali i ono što je manje dobro.

KOMENTARIŠI