Investicije u Drmnu preko 54 miliona dinara

Investicije u Drmnu preko 54 miliona dinara

Kada su u pitanju aktuelni radovi na infrastrukturi u mestu Drmno, ukupna dužina puteva i ulica koje se upravo asfaltiraju iznosi preko 4 kilometara, odnosno 25.072 m2 novih površina pod asfaltom vrednosti 54.367.292 dinara sa pdv-om

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović u petak je sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju i rehabilitaciji puteva i ulica na teritoriji mesnih zajednica Drmno i Kličevac.

Opšte je poznato da su ova dva naselja jedna od najugroženijih usled eksploatacije uglja na kopovima, pa je samim tim i potreba za ulaganjem u njihovu infrastrukturu i veća.

Foto: Grad Požarevac

Kada su u pitanju aktuelni radovi na infrastrukturi u mestu Drmno, ukupna dužina puteva i ulica koje se upravo asfaltiraju iznosi preko 4 kilometara, odnosno 25.072 m2 novih površina pod asfaltom vrednosti 54.367.292 dinara sa pdv-om.

Dragan Ivić, Foto: Grad Požarevac

Gradonačelnika i njegove saradnike tamo je dočekao predsednik Saveta Mesne zajednice Dragan Ivić. On je u obraćanju medijima pohvalio aktuelno gradsko rukovodstvo na pomoći pri osnaživanju infrastrukture u selu, ali i na konačnom skidanju blokade sa računa ove mesne zajednice. Tako je ovaj problem koji je postojao još od 2012. godine a u visini od čak 60 miliona dinara, prevaziđen, te mesna zajednica sada može normalno da funkcioniše.

1 KOMENTAR

  1. Nije mi jasno kako je to Klicevac ugrozen niko ne spominje Bradarac cija je zemlja i oduzeta!isto kao i seklu Drmnu nije mi jasno sta je Klicevcu oduzeto?Bradarac je totalno unisten ne smao zbog uglja vec i nafte i gasa i anista nije dobio!pa ekslozija busotine se desila u Bradarcu a ne Klicevcu!Moja familija potice iz Klicevac ali pisite istinu!Zbog jedne politicke ludacke garbniture trpe svei u Bradarcu mislim na SPO i DOS!Postoji i deo koji ne misli tako!Bradarac je na 2 kilometra od elektrane a nije dobio grejanje Petka je 14 kilometara i dobila je!? gde je tu loguka?Drugo kraci je put da grejanje ide preko drmna i Bradarca za Pozarevac a ne preko Kostolca to je zaobilaznica!Osim toga Kostolac vec ima jednu elektranu!Sve je radjeno neplanski i haoticno!

KOMENTARIŠI