Izbori u Kostolcu bez nepravilnosti, građani izabrali SNS u naredne 4 godine

Izbori u Kostolcu bez nepravilnosti, građani izabrali SNS u naredne 4 godine

Izbori su protekli bez ikakvih nepravilnosti

Na osnovu preliminarnih rezultata SNS je sa svojom koalicijom osvojila 63 % glasova.

Srpska napredna stranka vodiće Kostolac i u narednih četiri godine, odlučili su građani Kostolca na jučerašnjim lokalnim izborima.

Izbori su protekli bez ikakvih nepravilnosti. Serdžo Krstanoski, nosilac liste Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Kostolcu dodao je da će Srpska napredna stranka i u narednom periodu nastojati da kvalitetnim vođenjem Kostolca još više poboljša uslove života za sve građane.

– Građani Kostolca prepoznali su na ovim izborima politiku koju vodi Vlada Republike Srbije, kao i predsednik Aleksandar Vučić. Ovo je veliki rezultat za Kostolac dodao je Krstanoski.

Predsednik gradske opštine Kostolac Ivan Savić zahvalio se svim građanima Kostolca na ukazanom poverenju i istakao da je pobeda rezultat dosadašnjeg rada.

– Zadovoljstvo mi je što su izbori protekli u fer i demokratskoj atmosferi. Ovaj rezultat naše koalicije je pre svega rezultat dobre saradnje i koordinacije Grada Požarevca i gradske opštine Kostolac, kao i dobre saradnje sa Vladom Republike Srbije. Građani su glasali za dela, a ne za reči. Mogli su da vide kilometre asfaltiranih puteva, uređene škole, i to je ono za šta su Kostolčani glasali. – rekao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

 

KOMENTARIŠI