Izložba i aukcija slika “Požarevac u srcu”

Izložba i aukcija slika “Požarevac u srcu”

Svečano otvaranje izložbe je 19. septembra 2017. god. u prostoru Centra za kulturu Požarevac

Povodom realizacije projekta ULIS-a „Milena Pavlović Barili“ Požarevac, pod nazivom „POŽAREVAC U SRCU“ koji podrazumeva humanitarnu prodajnu izložbu slika, gde bi novčana sredstva bila upućena korisnicima Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju Požarevac.

Projekat je odobren od strane Grada Požarevca i uz saradnju Narodnog muzeja Požarevac, Fondacije Milenin Dom – Galerije Milene Pavlović Barili Požarevac, Centra za kulturu Požarevac, Centra za socijalni rad Požarevac i Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje “Stevan Mokranjac” Požarevac, članovi ULIS-a „Milena Pavlović Barili“ Požarevac, slikari iz Srbije i zainteresovana deca stvorili su i prikazaće kreativna dela na temu motiva Požarevca, opus M. P. Barili, Miloš Obrenović, Ljubičevske konjičke igre, prepoznatljiva gradska arhitektura, simboli grada itd.

Svečano otvaranje izložbe je 19. septembra 2017. god. u prostoru Centra za kulturu Požarevac, Galerija obojene svetlosti, sa početkom u 11,55 časova gde će radovi biti izloženi a poslednjeg dana izložbe, 28.09.2017. god. planira se aukcija slika sa početkom u 19,00 časova.

KOMENTARIŠI