JAZAS: Konkurs za MLADE polaznike obuke o prevenciji zloupotreba droga

JAZAS: Konkurs za MLADE polaznike obuke o prevenciji zloupotreba droga

Obuka će se održati od 05. do 09. novembra 2018. godine u Požarevcu, a obuhvatiće predavanja, radionice i igrice na temu prevencije zloupotreba droga (vrstama droga, uticaju na zdravlje i život, pritisku vršnjaka, načinima odgovora na izazov kroz kreiranje zdravih navika)

U okviru projekta „Znam šta hoću, drogue neću!“ koji Omladina JAZAS-a Požarevac realizuje u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje Požarevac i udruženjem Art Distrikt,  a uz finansijsku podršku Grada Požarevca organizujemo OBUKU ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE/KE.

Obuka će se održati od 05. do 09. novembra 2018. godine u Požarevcu, a obuhvatiće predavanja, radionice i igrice na temu prevencije zloupotreba droga (vrstama droga, uticaju na zdravlje i život, pritisku vršnjaka, načinima odgovora na izazov kroz kreiranje zdravih navika).

Ako imaš između 14 i 16 godina, Ako si komunikativan/na i kreativan/na,

Ako si željan/na novih znanja i veština, Ako želiš da se družiš i putuješ, Ako si pozitivnog stava, ceniš timski rad i zajedništvo, aktivizam i toleranciju, druženje i humanost

 TI si prava osoba za obuku nakon koje postaješ vršnjački edukator/ka  i  član Omladine JAZAS-a Požarevac!

 Da se prijaviš popuni  Prijavni formular koji možeš pronaći na  www.jazaspozarevac.org  ili kod svog pedagoga/škinje ili na Facebook stranici Omladina JAZAS-a Požarevac.

Popunjen formular pošalji na konkurs@jazaspozarevac.org  ili u inbox na Facebook-u sa naznakom „Prijava za obuku“ , a možeš to učiniti i kod pedagoga,  najkasnije do 01.11.2018. Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na intervju za konačan odabir polaznika obuke.

Broj mesta je ograničen zato:

BUDITE HRABARI  I ODVAŽANI, VOLONTIRAJTE RADEĆI NEŠTO U ČEMU ĆETE UŽIVATI,

NEŠTO U ČEMU STE DOBRI I ZBOG TOGA BUDITE PONOSNI NA SEBE!!!

KOMENTARIŠI