JAZAS: Konkurs za MLADE polaznike obuke o prevenciji zloupotreba droga

JAZAS: Konkurs za MLADE polaznike obuke o prevenciji zloupotreba droga

Obuka će se održati od 09. novembra do 13. oktobra 2017. godine u Požarevcu

U okviru projekta „Znam šta hoću, drogue neću!“ koji Omladina JAZAS-a Požarevac realizuje u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravlje Požarevac i udruženjem Urban Stream,  a uz finansijsku podršku Grada Požarevca organizujemo OBUKU ZA VRŠNJAČKE EDUKATORE/KE.

Obuka će se održati od 09. oktobra do 13. oktobra 2017. godine u Požarevcu, a obuhvatiće predavanja i radionice na temu prevencije zloupotreba droga (vrstama droga, uticaju na zdravlje i život, pritisku vršnjaka, načinima odgovora na izazov kroz kreiranje zdravih navika)

Ako imaš između 14 i 16 godina, ako si komunikativan/na i kreativan/na, ako si željan/na novih znanja i veština, ako želiš da se družiš i putuješ, kroz volonterski rad prijavi se!

Ako si pozitivnog stava, ceniš timski rad i zajedništvo, aktivizam i toleranciju, druženje i humanost..

TI si prava osoba za obuku nakon koje postaješ vršnjački edukator/ka  i  član Omladine JAZAS-a Požarevac!

 Da se prijaviš popuni  Prijavni formular koji možeš pronaći na adresi www.jazaspozarevac.org ili kod svog pedagoga/škinje ili na Facebook stranici Omladina JAZAS-a Požarevac.

Popunjen formular pošalji na konkurs@jazaspozarevac.org  ili u inbox na Facebook-u sa naznakom „Prijava za obuku“ , a možeš to učiniti i kod pedagoga,  najkasnije do 01.10.2017. Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na intervju za konačan odabir polaznika obuke.

KOMENTARIŠI