Još jedna zlatna medalja za Požarevljanku Saru Miljković

Još jedna zlatna medalja za Požarevljanku Saru Miljković

Još jedna zlatna medalja za kik-boks evropskog šampiona, Požarevljanku Saru Miljković.

Na kik-boks državnom prvenstvu Srbije, u disciplini low kick, održanog 11.10.2020. godine u Beogradu, KBS012 i grad Požarevac predstavljala je Sara Miljković.

Pobedom u finalu, jednoglasnom sudijskom odlukom, protiv odlične protivnice iz KBK Novi Beograd, Sara je odbranila prošlogodišnju titulu državnog prvaka Srbije, a naš klub i grad predstavila u najboljem svetlu.

Sara je imala težak zadatak i test u izuzetno teđkoj i uzbudljivoj borbi u finalu. Otežavajuća okolnost je bila povreda desne noge tokom priprema, ali ni to nije sprečilo da Požarevljanka još jednom pokaže veliko srce i izadje u ring i pobedi.

“U sportskom centru “Master” pred ograničenim brojem publike imali smo prilike da vidimo fanstastične borbe i veliki broj takmičara. Posle duge pauze izazvane COVID-19 situacijom “Kik-boks savez Srbije” je odličnom organizacijom definitivno pokazao zašto je kik-boks najmasoviji i najpolularniji pojedinačni sport u Srbiji. Već krajem oktobra Saru čeka novi test, a to je odbrana državnog prvenstva Srbije u discpili k1, najtežoj kik-boks disciplini u kojoj su pored ručno-nožne tehnike, dozvoljeni i udarci kolenom”, kazao je trener Marković Nikola.

FOTO: KBSF012

Kbs 012 se ovom prilikom zahvaljuje svima na velikoj podršci i pomoći koju dobijamo od prijatelja kluba, zbog vas smo najbolji i radimo to sto volimo,a vi volite to sto mi radimo, dodaju iz ovog kluba.

KOMENTARIŠI