Još novih klupa i kanti za otpatke

Još novih klupa i kanti za otpatke

Na području grada Kostolca završena je druga faza postavljanja i ugradnje novih klupa i korpi za otpatke.

Nove metalne klupe postavljene su na više lokacija u gradu, i to na Trgu bratstva i jedinstva, zatim u ulicama Nikole Tesle, Saveza boraca, Rudarskoj, Stevana Nemanje, kao i ispred stambenih zgrada u Jadranskoj ulici. Uz klupe su postavljene i nove metalne korpe za otpatke.  Ukupno je postavljeno 38 klupa, za koje je Gradska opština Kostolac izdvojila sredstva u iznosu od 976.341,60 dinara, dok je za 12 korpi izdvojeno 198.151,92 dinara. Izvođač radova je preduzeće „RANĐELOVIĆ-GRADNjA“ d.o.o. iz  Novog Bečeja.

Podsetimo se, tokom letnjeg perioda realizovana je prva faza postavljanja novih klupa i korpi u gradu. Tada je Gradska  opština Kostolac  za nabavku i postavljanje 22  klupe izdvojila sredstva u iznosu od 599.500,00 dinara, dok je 378.500,00 dinara izdvojeno za kupovinu 25 novih korpi za otpatke. Tokom prve faze izvođač radova bila je firma „Metal Steel Morava“ iz Kostolca.

„Planiramo da u 2017.godini nastavimo istim intenzitetom da obnavljamo gradski urbani mobilijar“– kratko je poručio predsednik Savić.

KOMENTARIŠI