Jutro veoma hladno u Požarevcu, tokom dana sunčano i toplo

Jutro veoma hladno u Požarevcu, tokom dana sunčano i toplo

Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 23°C

Zalazak sunca u Ramu, Foto: Urban City

U Srbiji jutro vedro i  hladno, na jugu i sa slabim mrazom, a u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana u svim predelima Srbije biće sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 0°C na jugu do 8°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 20 do 24°C.

U Požarevcu nakon vedrog i veoma hladnog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 23°C.

U Srbiji u subotu povećanje oblačnosti, a vetar u skretanju na jak severozapadni. Na istoku i jugu Srbije biće uslova za kišu. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, posle podne u padu. U nedelju promenljivo oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 12 do 18°C. U ponedeljak toplije sa sunčanim intervalima.

U Požarevcu u subotu povećanje oblačnosti, a vetar u skretanju na jak severozapadni. Maksimalna temperatura do 20°C. U nedelju promenljivo oblačno i hladno. Maksimalna temperatura do 14°C. U ponedeljak toplije.

KOMENTARIŠI