Kako zajedno zvuče Igi Pop i Underworld?

Kako zajedno zvuče Igi Pop i Underworld?

Pesme Underworlda i Igija Popa nalazile su se i na saundtreku za prvi deo "Trainspottinga" iz 1996. godine, na kome je Igi bio zastupljen pesmom "Lust for Life", a Underworld nosećom temom filma i svojim velikim hitom "Born Slippy"

Britanska grupa Underworld i čuveni roker Igi Pop objavili su pesmu “Get Your Shirt”, treću numeru sa zajedničkog albuma “Teatime Dub Encounters”, čije objavljivanje je najavljeno za 27. jul.

Ideja za snimanje zajedničkog albuma nastala je dok su snimali muziku za drugi nastavak filma “Trainspotting”.

Underworld je novu pesmu opisao kao “lament nad lošim odlukama, plagijatima za žaljenje, predsedničkim flertovima i kretenima koje je nemoguće voleti”, piše NME.

Pesma “Get Your Shirt” treća je numera koju su Underworld i Igi Pop objavili sa zajedničkog albuma.

U maju je objavljena pesma “Bells and Circles” koja je, kako kažu, nastala tokom popodnevnog čaja.

Pesma “I’ll See Big” objavljena je krajem juna i navodno je inspirisana razgovorom koji su Igi Pop i reditelj Deni Bojl vodili o prijateljstvu, što je i glavna tema drugog dela “Trainspottinga”, prenosi N1.

Pesme Underworlda i Igija Popa nalazile su se i na saundtreku za prvi deo “Trainspottinga” iz 1996. godine, na kome je Igi bio zastupljen pesmom “Lust for Life”, a Underworld nosećom temom filma i svojim velikim hitom “Born Slippy”.

KOMENTARIŠI