Foto: Urban City

Ujutro slab do umeren mraz, mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama, dolinama i u nižim predelima zadržavati pre podne.

U toku dana pretežno sunčano. Vetar slab do umeren, promenljiv. Najniža temperatura od -6 do -1, a najviša od 4 do 9 stepeni.

U Požarevcu ledeno jutro, oko -4°C, tokom dana sunčano, do 8°C.

31.01.2024. Sreda: Ujutro slab do umeren mraz, mestimično magla i niska oblačnost, koja će se ponegde po kotlinama, dolinama i u nižim predelima zadržavati pre podne. U toku dana pretežno sunčano. Posle podne i uveče sa severozapada umereno naoblačenje bez padavina. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od -8 do -1, a najviša od 3 do 9 stepeni. Upozorenja:  Magla – horizontalna vidljivost < 200 m, verovatnoća 80%. Tmin < -5°C, verovatnoća 80%.

01.02.2024. Četvrtak: Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama, dolinama i u nižim predelima mestimično magla, koja će se ponegde zadržavati i duže tokom prepodneva. U ostalim krajevima pre podne pretežno sunčano. Posle podne na severu, a uveče i tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom. Vetar slab, promenljiv, na istoku Srbije umeren povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -8 do -1, a najviša od 7 do 12 stepeni. Upozorenja: Magla – horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%. Tmin < -5°C, verovatnoća 80%.

02.02.2024. Petak: Umereno do pretežno oblačno, na jugozapadu, jugu i istoku Srbije još ponegde slabe mešovite padavine: u nižim predelima kiša, a u brdsko-planinskim susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 na jugoistoku do 5 na istoku, a najviša od 6 do 11 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 03.02. do 07.02.2024.)
Umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima uz osetan porast temperature.

KOMENTARIŠI