KAZNA ZA PEDOFILA Muškarac koji se pet godina iživljavao nad rođakom mogao...

KAZNA ZA PEDOFILA Muškarac koji se pet godina iživljavao nad rođakom mogao bi da se vrati u pritvor

Apelacioni sud u Beogradu, odlučujući po žalbi tužioca, naložio je veću Višeg suda u Smederevu da ponovo razmotri odluku o ukidanju pritvora Zlatku Batu (61) iz Kusatka.

Bat je presudom Višeg suda u Smederevu nepravosnažno osuđen na minimalne tri godine i dva meseca zatvora zbog obljube devojčice S.S.

 Tada mu je ukinut i pritvor u kome se od hapšenja maja prošle godine do tada nalazio.

On je, da podsetimo, po svedočenjima i dokazima koje je tužilaštvo prezentiralo, tokom pet godina, od 2006. do 2011. više puta obljubio S.S. koja je živela u to vreme u njegovom komšiluku, a koja mu je pri tom i rod.

Foto: Facebook/Facebook Zlatko Bat
Foto: Facebook/Facebook
Zlatko Bat

Bat je više puta obljubio i terao na oralni seks S.S. koja je živela u to vreme u komšiluku. Njegova žena i majka nesrećne maloletnice sestre od strica. Devojčica je često dolazila kod Zlatkove supruge i on je to koristio za svoj gnusan zločin.

Možda bi sve ostalo tajna, da posle pet godina mučenja, S. S. početkom prošle godine, nije smogla snage da progovori.

Kada je devojčica odrasla i otišla iz Kusatka ona se poverila drugaricama iz razreda šta je godinama proživljavala, a one su je nagovorile da sve ispriča razrednoj.

Tužilac se žalio i na visinu kazne i na odluku o ukidanju pritvora. Ukoliko veće Višeg suda sada donese odluku o ponovnom vraćanju Bata u pritvor, on i njegovi advokati će imati pravo žalbe Apelacionom sudu.

KOMENTARIŠI