Do nesreće je došlo kada se putničko vozilo marke „BMW-transporter“  bečkih registracija, kojim je upravljao Branko Nikolić (59) iz Požarervca, sa parkinga uključivalo u saobraćaj. Vozač pomenutog „džipa“ ne uverivši se da li na putu na koji se uključivao ima vozila svojim vozilom stupio na kolovoz.

Pošto nije video da mu u susret dolazi putnički automobul marke „Porše-kaen“ sa stranim registracijama, on je prednjim desnim delom svog vozila udario u levi prednji deo „Poršea“, za čijim se volanom nalazio Miloš Ciranović (20) iz Poljane, kod Požarevca. Usled siline udarca oba vozila su se zarotirala i zaustavila na kolovoz. Tom prilikom suvozač u BMW-u, Svetomir Nikolić(49) iz Požarevca zadobio je teške telesne povrede, dok je vozač prošao sa lakim povredama.

Njima je lekarska pomoć ukazana u požarevačkoj Opštoj bolnici. Vozač Poršea u ovoj nezgodi prošao je bez povreda. Alko testom utvrđeno je da vozač Poršea nije imao alkohola u krvi, dok je vozaču BMW-a, pošto je bio povređen, analiza krvi urađena u bolnici, i za nju nemamo rezultat.

Protiv vozača BMW-a podnesena je krivični prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prve procene materijalne štete ove nezgode kreću se na, oko, 350. 000 dinara.

1 KOMENTAR

KOMENTARIŠI