Ko su favoriti za osvajanje Evrolige 2021/2022

Ko su favoriti za osvajanje Evrolige 2021/2022

Foto: Euroleague

Još od 1957. godine, Evroliga postoji kao jedno od najprestižnijih košarkaških takmičenja koja okupira pažnju publike širom sveta.

Svake godine se spekuliše ko su to favoriti i ko će na kraju sezone završiti na prvom mestu. Ukoliko pratite košarku i planirate da se kladite na pobednika Evrolige, savetujemo vas da izaberete jednu od kladionica koje su legalne u Srbiji.

Verovatno vam je već poznato da je klađenje na Evroligu omiljeno među igračima u Srbiji, pa hajde da pogledamo ko su to favoriti nakon što je proteklo više od pola sezone.

Na prvom mestu, i kao favorit od početka sezone, nalazi se Barcelona, a kvote koje kladionice nude na nju se kreću oko 3. Zatim, prate je Real Madrid i CSKA, a nakon njih Milano i Anadolu Efes. Sa druge strane, poslednje tri ekipe na dnu tabele su Žalgiris, Pantanaikos i Baskonia.

Naša Crvena Zvezda trenutno je 13. na tabeli, nakon pobede nad Unics Kazan-om rezultatom 84:77. Izgleda da se ekipa konačno oporavila od pauze koja je bila prouzrokovana virusom COVI19. Kako će se Zvezdina pozicija na tabeli menjati, još ćemo da vidimo, ali nakon osvojenog Kupa i trijumfa nad Partizanom rezultatom 85:68, možemo očekivati polet i dodatnu motivaciju.

KOMENTARIŠI