Foto: Urban City // B.P.

Konkursna komisija za sprovođenje javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa udruženja građana u 2023. godini u opštini Malo Crniće na sednici održanoj 27. marta 2023. godine, sačinila je listu vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa na javni konkurs za finasiranje ili sufinansiranje programa udruženja koji su od javnog interesa za opštinu Malo Crniće u 2023. godini.

Što se tiče programa iz oblasti zaštite uunapređenja položaja osoba sa invaliditetom, ukupna sredstva raspoređena su na 6 udruženja u ukupnom iznosu od 380.000 dinara.

Sredstva za programe iz oblasti podsticanja nataliteta, pomoći deci sa posebnim potrebama, zdravstena zaštite i promovisanje ljudskih i manjinskih prava, obrazovanja i nauke, zaštite životne sredine, održivog razvoja, zaštite životinja, boračko invalidska zaštite, jačanje saradnje između vladinog, civilnogi biznis sektora, zaštite potrošača, borbe protiv korupcije i prevencije nasilja raspoređena su na 19 udruženja u ukupnom iznosu od 3 miliona i 411 hiljada dinara.

Na predloženu listu učesnici konkursa imaju pravo prigovora u roku od 8 dana, počevši od srede, 29. marta.

Pogledajte listu vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa.

KOMENTARIŠI