Koncert pod nazivom  “Muzika novog doba“ koji je održan u subotu 23.12.2017. u 19h, u prostorijama Narodnog muzeja u Požarevcu, okupio je veliki broj ljubitelja klasične muzike, koji su mogli da uživaju u zvucima kompozitora kao što su: Astor Piacola, Filip Glas, Branislav Stojanović, Sergei Rudnev, Stanko Šepić.

Foto: Novi zvučni talas

Udruženje „Novi Zvučni Talas“ već četvrti put organizuje koncert, čime završava umetnički projekat pod nazivom,, Koncertna sezona: ‘’Od baroka do danas’’, koji finansira Grad Požarevac.

Foto: Novi zvučni talas

Te večeri, pred mnogobrojnom publikom, predstavili su nam se: Aleksandra Gajić (klavir), Branislav Stojanović (klavir), Dragana Mladenović (harmonika), Ivan Mladenović (harmonika), Iva Mladenović (glas), Marija Stojadinović (klarinet i saksofon), Marija Ilić (violina), Milica Nikolić (sopran), Bojan Stević (gitara).

Foto: Novi zvučni talas

Na kraju možemo konstantovati da je projekat uspešno realizovan, požarevačka publika je pokazala veliko interesovanje za klasičnu muziku.

Foto: Novi zvučni talas

Zahvaljujemo se Narodnom muzeju u Požarevcu i Muzičkoj školi ,,Stevan Mokranjac’’ na podršci i saradnji u realizaciji ovog projekta, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

KOMENTARIŠI