Foto: Novi zvučni talas

Koncert pod nazivom  “Muzika novog doba“ koji je održan u subotu 23.12.2017. u 19h, u prostorijama Narodnog muzeja u Požarevcu, okupio je veliki broj ljubitelja klasične muzike, koji su mogli da uživaju u zvucima kompozitora kao što su: Astor Piacola, Filip Glas, Branislav Stojanović, Sergei Rudnev, Stanko Šepić.

Koncert “Muzika novog doba“ okupio veliki broj ljubitelja klasične muzike u Požarevcu 1
Foto: Novi zvučni talas

Udruženje „Novi Zvučni Talas“ već četvrti put organizuje koncert, čime završava umetnički projekat pod nazivom,, Koncertna sezona: ‘’Od baroka do danas’’, koji finansira Grad Požarevac.

Koncert “Muzika novog doba“ okupio veliki broj ljubitelja klasične muzike u Požarevcu 2
Foto: Novi zvučni talas

Te večeri, pred mnogobrojnom publikom, predstavili su nam se: Aleksandra Gajić (klavir), Branislav Stojanović (klavir), Dragana Mladenović (harmonika), Ivan Mladenović (harmonika), Iva Mladenović (glas), Marija Stojadinović (klarinet i saksofon), Marija Ilić (violina), Milica Nikolić (sopran), Bojan Stević (gitara).

Koncert “Muzika novog doba“ okupio veliki broj ljubitelja klasične muzike u Požarevcu 3
Foto: Novi zvučni talas

Na kraju možemo konstantovati da je projekat uspešno realizovan, požarevačka publika je pokazala veliko interesovanje za klasičnu muziku.

Koncert “Muzika novog doba“ okupio veliki broj ljubitelja klasične muzike u Požarevcu 4
Foto: Novi zvučni talas

Zahvaljujemo se Narodnom muzeju u Požarevcu i Muzičkoj školi ,,Stevan Mokranjac’’ na podršci i saradnji u realizaciji ovog projekta, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

KOMENTARIŠI