Štab Vuka Jeremića u Požarevcu: Ovo nije kraj /video/

Štab Vuka Jeremića u Požarevcu: Ovo nije kraj /video/

Danas u prostorijama predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Požarevcu njegov tim predvođen Davorkom Mitrović održao je konferenciju za novinare, gde su čestitali pobedniku na predsedničkim izborima.

Tom prilikom članica Jeremićevog tima, Davorka Mitrović istakla je da je predizborna kampanja, iako kratka, bila vrlo intenzivna.

– Sam izborni dan protekao je uz određene nepravilnosti koje nisu bile ni veće ni manje nego u predhodnim izbornim procesima. Što se našeg rezultata tiče, rezultata tima Vuka Jeremića osećanja su podeljena, očekivali smo više ali nismo nezadovoljni jer smo pored Žabara ostvarili najbolji rezultat u okrugu i znatno viši od republičkog proseka – rekla je ona i dodala: Na kraju, ali i najbitnije želim da se zahvalim ovim divnim volonterima koji su na okupu manje od mesec dana, a postali su dobar tim, svim našim kontrolorima koji su imali hrabrosti i odvažnosti da stanu iza jedne nove priče i svim saradnicima u predizbornoj kampanji.

Mitrovićeva je svoje obraćanje javnosti zaključila da ovo nije kraj njihovog rada, već da je to njihov početak novog rada ovog tima.Vuk jeremic konferencija za medije– Ovi završeni izbori, niti su prvi niti poslednji, a nije ni početak niti kraj izbornih procesa, mi sigurno nećemo da padnemo, niti odustajemo, nastavićemo sa radom i borbom za nove, drugačije i bolje vrednosti jer Srbija može i mora bolje – poručila je ona.

KOMENTARIŠI