Konstrakta izdominirala na Sea Dance-u

Konstrakta izdominirala na Sea Dance-u

Dugo očekivani premijerni crnogorski nastup omiljene umetnice ovih prostora, Ane Đurić Konstrakte, sinoć je premašio sva očekivanja fanova, prve večeri osmog izdanja Sea Dance festivala.

Neverovatna sinergija Konstraktinog performansa i fantastične reakcije publike potvrdili su da je Buljarica mesto na kojem su svi jednostavno morali biti sinoć!

Konstrakta je oduševila i osvojila čitav svet nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji. Kao najveća zvezda leta obišla je glavne bine na Sea Staru i Exitu, gde je bila prva domaća hedlajnerka u istoriji festivala, a juče je napravila spektakl o kojem će se još dugo pričati. „Nisam znala da sam ovo htela”, „Da bi nam”, „Đango”, „Mama”, „Jednom je sada”, i mnoge druge pesme kreirale su jedinstven muzički događaj čija kulminacija je svakako stigla uz „In Corpore Sano”. Prepuna plaža najrazličitijih ljudi tapšala je kao jedno uz dobro poznate taktove i stihove kojiujedinjuju čitav region jednostavnim, gotovo podrazumevanim zaključkom – umetnica mora biti zdrava.

Prva noć Sea Dance festivala nadmašila je očekivanja više od 12.000 fanova prepune plaže Buljarica, a već je spremna nova postava u čijoj će se režiji ponovo plesati do jutra, pored mora!

Večeras na glavnu festivalsku binu dolazi moćna kombinacija trepa, planetarnih hitova, hausa i tehna, koju donosi internacionalna i regionalna ekipa predvođena italijanskim duom Mind Against, herojima nedavnog EXIT festivala Shouse, neprikosnovenom trep kraljicom Balkana Senidom i jedinim DJ-em u istoriji novosadskog festivala koji otvorio i zatvorio Dance Arenu Humanom Riasom. Rame uz rame s njima nastupiće i jedna od najboljih ženskih MC-jeva ovih prostora Mimi Mercedez, kao i Tam i Micka Lifa. 

KOMENTARIŠI