PODELI
Foto: SDF / Marko Edge

Dugo očekivani premijerni crnogorski nastup omiljene umetnice ovih prostora, Ane Đurić Konstrakte, sinoć je premašio sva očekivanja fanova, prve večeri osmog izdanja Sea Dance festivala.

Neverovatna sinergija Konstraktinog performansa i fantastične reakcije publike potvrdili su da je Buljarica mesto na kojem su svi jednostavno morali biti sinoć!

Konstrakta je oduševila i osvojila čitav svet nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji. Kao najveća zvezda leta obišla je glavne bine na Sea Staru i Exitu, gde je bila prva domaća hedlajnerka u istoriji festivala, a juče je napravila spektakl o kojem će se još dugo pričati. „Nisam znala da sam ovo htela”, „Da bi nam”, „Đango”, „Mama”, „Jednom je sada”, i mnoge druge pesme kreirale su jedinstven muzički događaj čija kulminacija je svakako stigla uz „In Corpore Sano”. Prepuna plaža najrazličitijih ljudi tapšala je kao jedno uz dobro poznate taktove i stihove kojiujedinjuju čitav region jednostavnim, gotovo podrazumevanim zaključkom – umetnica mora biti zdrava.

Prva noć Sea Dance festivala nadmašila je očekivanja više od 12.000 fanova prepune plaže Buljarica, a već je spremna nova postava u čijoj će se režiji ponovo plesati do jutra, pored mora!

Večeras na glavnu festivalsku binu dolazi moćna kombinacija trepa, planetarnih hitova, hausa i tehna, koju donosi internacionalna i regionalna ekipa predvođena italijanskim duom Mind Against, herojima nedavnog EXIT festivala Shouse, neprikosnovenom trep kraljicom Balkana Senidom i jedinim DJ-em u istoriji novosadskog festivala koji otvorio i zatvorio Dance Arenu Humanom Riasom. Rame uz rame s njima nastupiće i jedna od najboljih ženskih MC-jeva ovih prostora Mimi Mercedez, kao i Tam i Micka Lifa. 

KOMENTARIŠI