KUĆA STRAVE u Starom Kostolcu… Snežana pajserom presudila mužu nasilniku

KUĆA STRAVE u Starom Kostolcu… Snežana pajserom presudila mužu nasilniku

Božidar je po povratku iz kafane silovao suprugu Snežanu, koja je uzela nož i izbola ga u stomak, posle čega je napasnik izdahnuo u dvorištu

Podsetimo, nakon rastanka od supruga, Snežana je nastavila da živi u njihovoj kući u Starom Kostolcu, dok se Božidar preselio u kućicu u istom dvorištu. U junu 2014. godine on se pijan vratio iz kafane, pokušao pajserom da razvali vrata njene kuće. Kad ga je nesrećna žena pustila, on ju je silovao, pa je Snežana dograbila nož i ubola ga dva puta u stomak.

– Kad je nasilnik ustao i krenuo ka njoj, ona je uzela pajser i nekoliko puta ga udarila u glavu. Božidar je izašao iz kuće, teturao se po dvorištu i pao. Kad je Snežana videla da ne daje znake života, pozvala je policiju – ispričao je ranije naš izvor iz istrage.

Nesrećna žena je godinama trpela porodično nasilje i stalno prebacivanje supruga da nije dobro vaspitala njihovo troje dece. Snežanini rođaci ispričali su za naš list da je ona kao tinejdžerka pobegla za Božidara i da ju je tukao od početka braka. Takođe, naveli su da se danima pred ubistvo žalila da on mnogo pije, ali da o problemima nije pričala s komšijama zbog sramote.

KOMENTARIŠI