LOTO SKANDAL: Šestica nestala, pa se pojavila!

LOTO SKANDAL: Šestica nestala, pa se pojavila!

Večerašnje izvlačenje u 91. kolu igre na sreću Loto, ponovo je kod mnogih izazvalo sumnju u regularnost ove nagradne igre.

Izvučeni su brojevi 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36 i saopšteno je da nema Loto sedmice, ali iako su izvučeni brojevi iz bubnja, grafici je trebalo više od četiri minuta da sve te brojeve ispiše na ekranu.

Nakon višeminutnih konsultacija sa režijom, prvi čovek Komisije za izvlačenje brojeva Ljubomir Škorić je rekao da je sve u redu i da su izvučene dve šestice.

Na ekranu je grafika, ipak, prvo ispisala da je izvučena smao jedna šestica, da bi nakon nekoliko sekundi taj podatak bio promenjen u dva dobitnika. Pitanje je gde je u međuvremenu nestala ta jedna šestica. Dok se čekalo rešenje problema, Škorić se izvinjavao zbog greške, a izvinjenje je svim igračima LOTO nagradne igre upućeno i nakon što je grafika ispisala brojeve.

Podsetimo, prošle godine, u izvlačenju u 59. kolu izbio je skandal jer su gledaoci u direktnom prenosu videli kako na ekranu izlazi broj koji još nije izvučen iz bubnja. Istraga o ovom slučaju trajala je mesecima, ipak na kraju je saopšteno da nije reč o prevari, već grešci izazvanoj ljudskim faktorom.

Takođe, na godišnjicu najsumnjivijeg izlačenja brojeva igre na sreću “Loto” u novijoj istoriji, koju je obeležio broj 21, ta kuglica je prva izašla iz bubnja!

KOMENTARIŠI