Foto: Privatna arhiva / ustupljena fotografija

Na adresu naše elektronske pošte stigla je fotografija iz ulice Lole Ribara u Požarevcu.

Kako navodi naša čitateljka, u ovoj ulici je nedavno otvoren jedan ugostiteljski objekat, a  bašta je postavljena preko skoro cele dužine trotoara. Dodatan problem predstavlja i bandera, tako da je ovo trenutno usko grlo, naročito za roditelje sa kolicima, kaže naša čitateljka u mejlu.

9 KOMENTARA

  1. Ja sam iz Pozarevca svakim danom prolazim te glavne ulice, nije tacno da ne moze se proci trotoarom. Zasto ne pisu kako nemoze da se prodje autombilom kroz ulice i jake guzve. Kako po bankama i postama svaki danom sve vise naroda. Kako po prodavnicama velikim i malim isto zbijanje naroda. A za ovo trotoar, nema sta da izjavite pa vam ovako slatko da nas blatite. Kad bila neka prica, a da je potpuna istina. Nikad kod nijednog novinara.

  2. Još jedan u nizu problema u centru grada,tačnije opet u ul. Lole Ribara, ustvari na samom njenom početku. Nekoliko godina unazad u dvorištu ZOIL-a Dunav,u jednoj garaži tik uz samo gradilište novog stambeno poslovnog objekta na lokaciji bivše uprave Žitostiga radi “divlja” prodavnica kozmetike. Prodavnica radi veoma uspešno, naravno ne plaćajući državi PDV i ostale prinadležnosti pa su sasvim normalno i cene znatno niže nego u legalnim prodavnicama.
    Ali tu je još jedan veliki problem, “divlja prodavnica kozmetike”je pored same građevinske jame koja je “zaštićena” improvizovanom ogradom, često u prodavnicu dolaze žene, po neki put i sa dečicom koja iz radoznalosti podižu improvizovanu ogradu da bi videli šta se radi i to baš može biti kobno. Tu mogu i odrasli da stradaju.
    SVE OVO JE TIPIČAN PRIMER JAVAŠLUKA I NEMARA U OBAVLJANJU POSLOVA RAZNIH INSPEKCIJA (KOMUNALNE,GRAĐEVINSKE,TRŽIŠNE…). Naš narod kaže – SVI DOBRO RADE SA MITOM.

  3. Prolazim biciklom svakog dana pored tog ugostitekjskog objekta, moze se proci, a roditelji sa kolicima, ako smeta nek predju preko puta gde je i pesacka i biciklisticka staza, a i poljoprivredne apoteke koje smrde, od cijih se izlozenih artikala na sred trotoara ne moze proci, ljudi rade, pustite ih neka zarade, ne smeta nikom centar grada pesacka zona u kaficima mrav ne moze proci…..inace sam rodjeni pozarevljanin, moji su starosedeoci, u gradu retko ima pozarevljana

KOMENTARIŠI