Lep dan za putovanja: Putevi suvi, a nema ni gužve /video/

Lep dan za putovanja: Putevi suvi, a nema ni gužve /video/

Pretežno vedro vreme i povoljnije vremenske prilike bez padavina, ovog četvrtka, donose dobre uslove za vožnju, vozače očekuju uglavnom suvi kolovozi u nižim predelima i dobra prohodnost puteva, saopštio je AMSS.

Vidljivost je dobra, osim na putevima po kotlinama i dužinom rečnih tokova gde slaba magla i jutarnja sumaglica usporavaju saobraćaj.

Radovi na nadvožnjaku Požarevac Kostolac na delu drž.puta IB br.34

Produženi su radovi na popravci nadvožnjaka iznad državnog puta IIA reda br. 159 (deonica Požarevac-Kostolac), na delu državnog puta IB reda broj 34, kod petlje Kostolac. Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, dok će saobraćaj na državnom putu IIA reda broj 159, samo za vreme izvođenja radova, biti regulisan devijacijom.

Opasnost zbog mogućih odrona na Đerdapskoj magistrali

Zbog česte pojave odrona, vozačima savetujemo sporiju, oprezniju i pažljiviju vožnju !

 

Kako se navodi u saopštenju, danas će u vremenu od sedam do 17 časova, zbog radova na popravci kolovoza na auto-putu I A reda ( E-75), na deonici od petlje Bubanj Potok do petlje Mali Požarevac, u smeru Beograd – Niš, povremeno će biti zatvarane preticajna i srednja saobraćajna traka, zbog čega će saobraćaj biti usporen i odvijaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Navedeni radovi neće se izvoditi u zoni radova na naplatnoj stanici Vrčin.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima zadržavanja na GP Batrovci su oko 360 minuta, a na GP Šid 90 min.

https://youtu.be/zwF2s0Tcqxs

KOMENTARIŠI