Foto: Urban City / B.P.

Kako bi pružio odličnu priliku za aktivnosti na otvorenom,IMMOFINANZ-ov ritejl park STOP SHOP Požarevac organizuje zabavne sportske aktivacijeza svoje posetioce od 9. do 11. jula, u okviru kampanje „Moje STOP SHOP leto“.

Tokom ova tri dana, posetioci će imati priliku da iskuse nesvakidašnje adrenalinsko iskustvo na interaktivnoj veštačkoj steni, gde će najhrabrijima i najuspešnijimabiti dodeljene nagrade, poput frizbija, rančeva, slagalica i drugih. O bezbednosti će brinuti tim profesionalaca, u skladu sa okolnostima i merama zaštite. Za najmlađe, biće postavljensportski poligon, gde mališanikroz igru i fizičku aktivnost mogu da razviju spretnost, disciplinu i timski rad.Za sve one koji radije biraju kreativnost, u subotu od 18h biće održane i kreativne radionice.

Organizovano je i takmičenje na društvenim mrežama!Vredni pokloniočekuju one koji na Instagram-u i Facebook-u pošalju najzanimljivije fotografije koje prikazujukako provode leto u STOP SHOP-u. Po tri najkreativnijaautorana svakoj društvenoj mreži osvojiće po 2000 dinara.

Sprovodeći sve bezbednosne mere, STOP SHOP ostaje sigurno mesto za kupovinu, a to je i zvanično potvrdio Centar za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisna kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta. Nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama potvrđuje da STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji posluju u skladu sa internacionalnim bezbednosnim standardima.

STOP SHOP Požarevac takođe je pripremio odlične letnje popuste, pa ne propustite priliku da posetite ritejl park ovog vikenda i šopingujete neke od svojih omiljenih brendova sa širokom paletom proizvoda po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet.

KOMENTARIŠI