DJ Žurka i koncerti u Požarevcu

DJ Žurka i koncerti u Požarevcu

Danas je u Centru za kulturu Požarevac organizovana konferencija za medije povodom programa koji će se održati u toku juna meseca u organizaciji grada Požarevca, Centra za kulturu Požarevac, Muzičke škole Stevan Mokranjac.

U pitanju su: 21. jun – Svetski dan muzike, 23. jun DJ žurka povodom kraja školske godine “Big summer break” (veliki odmor),
koncerti muzičke škole svakoga dana od 19,00 časova na gradskom trgu do kraja juna.

czk let 02-min
foto: Urban City

Konferenciju za medije započeo je Dragi Ivić, direktor Centra za kulturu Požarevac sledećim rečima:

Medijima se zatim obratio Dejan Krstić, Član gradskog veća grada Požarevca:

Olivera Mladenović, zamenica direktora Muzičke škole “Stevan Mokranjac” u Požarevcu najavila je koncerte na gradskom trgu:

Dj žurku “Big Summer break” najavio je Nenad Živić:

8 KOMENTARA

  1. Ima mnogo boljih dj-eva po gradu da ne nabrajam koji ne puštaju narodnjake po selima šatorima i slično nego i znaju nešto o muzici. Nemam ništa protiv sela naravno ali amaterski dj-evi stvarno…

  2. Ok muzicka škola realno ljude to ne zanima ali treba promovisatu kulturu. E sada ono bitnije… Koji su ovo dj-evi? Sa automobilića na sudaranje? Ja sam čula i slušala Andriju, Bogija, Lakija, Roberta, nekad Ašketa i Pegija a ovo je sad zaglupljivanje. Dajte bre nešto normalno ne zajebanciju sa dj poslom…

  3. A ti lokalci dj-evi puštači tuđih pesama jesu li registrovani i da li plaćaju Sokoj za puštanje tuđe muzike? Neko pranje para garant preko ko zna kojih udruženja i slično a radi se po državnim firmama i prima plata a u ostatku slobodnog vremena truje glupim pesmama iz satora koje ispiraju mozak.

  4. A kako da se prijavim za igranje na sipci? Pošto vidim da su angažovane igračice a ja sam zgodna dobro igram pa da pitam kako to se troše pare kako ko hoće?

  5. E moj Dragi Iviću i školovani muzičari…pa kako dozvoljavate sebi da vas stavljaju u ravan sa igračicama i nekim tamo šatorskim Dj? Pa odakle Dj Neba? Ko je baš njemu ponudio da učestvuje i najavljuje? Kako to ide? Ko je to odobrio?

  6. Dj Keba i slični pa da li je moguće. Ej živote i još CZK organizuje. I to čujem 230K dinara košta sve. Pa bre alooo…

KOMENTARIŠI