Dečija nedelja je ove godine za one najmlađe bila najinteresantnija do sada, jer su imali prilike da se interaktivno druže sa animatorima na sceni.

Na ulazu u Centar za kulturu mališane, kojih je zajedno sa roditeljima bilo preko 400, dočekali su zaposleni u opštinskoj upravi i podelili im sokiće i Plazmu, kako bi sačuvali energiju za program koji ih je čekao.

Foto: A.K.

Dečija nedelja je svečano obeležena u sali Centra za kulturu, programom koji je počeo nešto posle 12h, i držao je pažnju najmlađih do poslednjeg trenutka.

Program je otvorila Miladinka Stojadinović, vaspitač Predškolske ustanove “14.oktobar” Malo Crniće, a zatim je prisutne roditelje, direktore škola, direktore javnih preduzeća, zaposlene u opštinskoj upravi, kao i naravno one čija je ovo nedelja, a to su deca, pozdravio predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, koji je deci poželeo srećno detinjstvo, i da izrastu u dobre ljude.

Foto: A.K.

Program je počeo predstavom Pan Teatra “Aladin i čarobna lampa”, koja je deci izmamila mnogo osmeha, a zatim je na scenu stupio Magični Luka, koji je najmlađe podučavao mađioničarskim trikovima.

Foto: A.K.

Prelepa vila, koja se krila iza zavese, očarala je sve prisutne, i najmlađe, ali i one malo starije. Svojom haljinom privukla je ogromnu pažnju svih prisutnih, kako dece tako i roditelja.

Foto: A.K.

Kao šlag na torti, na kraju je došlo i ono što su sva deca željno iščekivala – led robot. Ogroman robot, od preko 3m visine, pojavio se na sceni Centra za kulturu, i sa decom odigrao ples, što su deca propratila aplauzom i ogromnim vriskom koji se protezao salom.

Foto: A.K.

Po završenoj predstavi, organizatori ove manifestacije, a to su Opštinska uprava Malo Crniće i Turistička organizacija Malo Crniće, u saradnji sa PU “14.oktobar” i svim osnovnim školama na teritoriji opštine Malo Crniće, nisu krili zadovoljstvo i sreću zbog uspešne realizacije projekta.

KOMENTARIŠI