U toku širenje toplifikacione mreže u Starom Kostolcu: Grejanje za 30 domaćinstava

U toku širenje toplifikacione mreže u Starom Kostolcu: Grejanje za 30 domaćinstava

Foto: B.P.

Danas, 9.oktobra, gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima i rukovodstvom Gradske opštine Kostolac obišli su radove na širenju toplifikacione mreže u Starom Kostolcu u Kobalovoj ulici.

Foto: B.P.

Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac rekao je da je širenje toplifikacione mreže Kobalove ulice u Starom Kostolcu treći kapitalni projekat ove godine. Dužina nove toplifikacione mreže je oko 1700 metara, a planirano je da se oko 30 domaćinstava priključi na toplifikacionu mrežu.

Foto: B.P.

Vrednost radova je preko 13 miliona dinara. Krstanoski je ovom prilikom najavio i veliki kapitalni projekat za sledeću godinu, a to je širenje toplifikacione mreže prema Ostrovu u dužini od 7,5 kilometara.

Razgovor sa radnicima u Starom Kostolcu, Foto: B.P.

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović podsetio je da Grad Požarevac ima odličnu saradnju sa Gradskom opštinom Kostolac u zajedničkom planiranju izvođenja infrastrukturalnih projekata.

Foto: B.P.

Spasović je najavio nastavak dobre saradnje i nadalje i da će na celoj teritoriji biti raspoređeni radovi na komunalnoj infrastrukturi kako bi svi građani imali iste uslove.

KOMENTARIŠI