Majka iz Drmna: Zahtevam da kazne zelenaše koji su mi ubili sina

Majka iz Drmna: Zahtevam da kazne zelenaše koji su mi ubili sina

Majka Zorana Bogdanovića (34) iz Drmna kod Požarevca, koji se obesio zbog dugova: U oproštajnom pismu naveo imena ljudi koji su mu pretili i šta je kome trebalo da vrati. Ženi je pre samoubistva poslao SMS i ugasio telefon.

Mog sina u smrt su odveli zelenaši. Zato očekujem i zahtevam da nadležni organi reše ovaj slučaj i da kazne odgovorne. Da ga nisu uništili iznuđivanjem para, sad bi bio živ.

Ovo za “Novosti” kaže Slavica Bogdanović (59), majka Zorana Bogdanovića (34) koji se na Vidovdan obesio u svojoj kući u Drmnu kod Požarevca. On je ostavio oproštajno pismo u kojem je objasnio da je digao ruku na sebe zbog dugova prema zelenašima.

– Dragi moji, sve vas mnogo volim. Žao mi je što se ovako završava, ali nisam više mogao. Znam da nije hrišćanski, iako smatram da sam vernik, ali toliko sam problema napravio… – započeo je pokojni Zoran poruku na pet strana.

Pored njega je nađeno čak 18 opušaka, što jasno svedoči o očajnom i grozničavom stanju u kojem se nalazio.

– Moj sin je u pismu naveo imena dvojice zelenaša koji su mu uzeli velike pare. Od jednog je još 2011. godine pozajmio 1.050 evra, a morao je da mu vrati 12.000. Ja sam tad prodala njivu, koja je bila moja dedovina. Mislila sam da je stvar rešena, ali taj je od Zorana tražio još 2.700 – priča uplakana Zoranova majka.

Ona kaže da je drugi zelenaš Zoranu pozajmio 500 evra, dobio nazad 3.400, a tražio je još 3.000.

– Kad je video da Zoran ne može da mu to vrati on je od njega zahtevao da podigne kredit i kupi televizor, klima-uređaj i belu tehniku – kaže Ivana (31), Zoranova udovica, koja je s njim u braku bila osam godina.

Opširnije OVDE.

KOMENTARIŠI