Foto: Urban City

Prilikom hapšenja, policija je kod optuženog pronašla i oduzela dva pištolja marke „Zastava“ – M 57 i M 70, kao i jedan prigušivač za pištolj.

Petre Stojčev (29) iz Severne Makedonije, sa prebivalištem u Požarevcu, pravosnažno je osuđen pred Višim sudom na dve godine i pet meseci zatvora, jer je pretio oružjem porodici Toplice M. iz Požarevca.

Ova presuda izrečena je optuženom na osnovu sporazuma o priznanju krivice, postignutim sa višim javnim tužiocem, koji ga je teretio za dva krivična dela – nedozvoljeno nošenje oružja i ugrožavanje bezbednosti.

Optuženi je 30. septembra ove godine ušao u kuću Toplice M, koji je bio odsutan, pa je pretio njegovoj supruzi, mašući pištoljem. Čim je izašao iz kuće, ona je nazvala policiju, koja ga je ubrzo pronašla i oduzela mu dva pištolja marke „Zastava“ – M 57 i M 70, kao i jedan prigušivač za pištolj.

Optuženi je izjavio da mu je Toplica M. preporučio advokata koji ga je loše zastupao, zbog čega je bio ljut na njega. On je u pritvoru bio od 30. septembra do postizanja sporazuma sa tužiocem, i taj period biće mu uračunat u zatvorsku kaznu, prenose Novosti.

1 KOMENTAR

  1. Sva sreca pa sam na vreme pobegao iz ludila zvanog “Vodovod” kravu muzaru, koju muze Stepic Boban, sluzbeni auto, sluzbeni S8 telefon prosle godine, pa ove u maju S9 telefon pa na platu stimulans a cuo sam da mu njegov šef pisao i prekovremene svaki mesec,a da jedini covek koji je naplatio godisnji odmor jer ga nije koristio je, POGODITE STEPIC BOBAN, ali me žao ovih radnika koji nece imati ugalj da greju svoju decu jel je precednik sindikata Stepic Boban potrosio pare koje ste uplatili na kafic u Kostolcu na plazi Topoljar.Toliko o postenju prevaranta i kockara Stepica.

KOMENTARIŠI