MALO KRALjEVSTVO U SUBOTNjEM MATINE PROGRAMU, 12. novembra

MALO KRALjEVSTVO U SUBOTNjEM MATINE PROGRAMU, 12. novembra

Ove subote, 12. novembra, u okviru dečijeg pozorišnog matinea u Centru za kulturu Smederevo, Pozorište „Jelenica“ iz Beograda, odigraće svoju hit predstavu „Malo kraljevstvo“ za najmlađe smederevske pozorišne gledaoce.

U predstavi igraju: Jelena Kovač Krkić, Danica Radulović i Vladimir Paunović.

U „Malom kraljevstvu“, punom života, radosti i boja, žive patuljak Ben, princeza Holi i dadilja Šljivka. Ben i Holi su najbolji drugari i uvek su raspoloženi za igru. Dadilja Šljivka ih kroz šalu uči raznim vilinskim običajima i običajima patuljaka. Ponekad upotrebi čaroliju, ali to ne bude svaki put zabavno. Ovog puta je zahvaljujući čaroliji završila u kavezu veštice Lepave. Ben i Holi pokušavaju uz pomoć raznih trikova, veština, vilinskog plesa i muzike patuljaka da odobrovolje vešticu Lepavu i da oslobode dadilju Šljivku. Na kraju u tome i uspevaju, ali uz mnogo poteškoća.

Predstava je edukativnog tipa i sadrži pet songova sa koreografijom.

„Malo kraljevstvo“ će se odigrati u Bioskopskoj dvorani i počinje u 12.00 sati. Cena ulaznice je 200 dinara.

Danas (četvrtak, 10. novembar) biletarnica radi do 20.00 sati, sutra (11. novembar)zbog državnog praznika radno vreme je od 15.00 do 20.00 časova, a u subotu (12. novemabar) radno vreme je dvokratno od 11.00 do 12.00 sati i od 15.00 do 20.00 sati.

KOMENTARIŠI