Mladi karatisti u poseti predsedniku opštine

Mladi karatisti u poseti predsedniku opštine

Predsednik je svoje posetioce, prepune pozitivne energije koju su doneli sa sobom, ovom prilikom počastio omiljenim slatkišem – čokoladom

Polaznici letnjeg karate kampa KK Nipon iz Beograda koji se odražava na Srebrnom jezeru posetili su danas predsednika opštine Veliko Gradište, Dragana Milića, u njegovoj kancelariji.

Četrnaestoro mališana došlo je sa trenerima i predsednicom Kluba, Tanjom Petrović, spremno da i pred predsednikom opštine demonstrira karate veštine, stečene u kampu.

Oni, od 21. do 30. jula, na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji pohađaju drugu smenu letnjeg kampa “This is Sparta“ koji im omogućava da upoznaju prirodu i svet oko sebe, proširuju granice, unapređuju međusobnu komunikaciju i usvajaju znanja o borilačkim veštinama.

Foto: Opština Veliko Gradište

Po završetku ove smene, naredni kamp će se održati u Neos Marmarisu u Grčkoj, pod budnim okom Tanje Petrović i Kostasa Papodopulosa, svetskih šampiona u karateu, a prisustvovaće mu i najbolji mladi karatista KK VGSK.

Predsednik je svoje posetioce, prepune pozitivne energije koju su doneli sa sobom, ovom prilikom počastio omiljenim slatkišem – čokoladom.

KOMENTARIŠI