Foto: YouTube screenshot

Dr Branislav Tiodorović izjavio za TV Prva da u ponedeljak, kada bude izvršen novi presek stanja, broj novozaraženih neće pasti onoliko da se mere ublaže.

Prema rečima dr Tiodorovića, inače člana Kriznog štaba i onog njegovog dela koji je tražio dvonedeljo zatvaranje, Srbija se nalazi u kampanji za vakcinaciju i u okviru koje je najvažnije da se sve mere koje su donesene ikada moraju poštovati bez presedana.

“Da smo samo nakon Sretenja sproveli mere u potpunosti, bila bi situacija bolja. Niko nije kao mi otvorio skijališta”, istako je on.

Ekonomija jeste važa, objašnjava on ali i dodaje da nema ekonomije bez zdravlja ljudi, niti zdravlja judi bez ekonomije.

Upitan da li i on misli da bi vakcinisanima trebalo dati neka veća prava u smislu da im bude dozvoljeno da se okupljaju, za razliku od nevakcinisanih građana, dr Tiodorović kaže da ako je sve u skladu sa zakonom “da”.

“Ako je u skladu sa kampanjom vakcinisanja i zakonom, u smislu pozvati ljude da koriste sve blagodeti normalnog života, da. Ja sam za poštovanje ljudskih prava”, kazao je on.

4 KOMENTARA

  1. Sve sto je rekao je tacno.Trebalo je ranije uvesti strozije mere.Moj muz i ja smo se prijavili za vakcinu.Pridrzavamo se mera opreza jos od pocetka korone,pre svega stiteci imunitet po savetu nase doktorke sertifikovanom ganodermom i vitaminima i hvala joj na savetu.I posle vakcine nastavit cemo da se cuvamo – maska , distanca i jacanje imuniteta.

KOMENTARIŠI