Tomislav Momirović, član predsedništva SNS i ministar za unutrašnju i spoljnu trgovinu posetio je Požarevac u petak 24. novembra u okviru predizborne kampanje.

-Srbija i Požarevac značajno su se promenili u poslednjih deset godina. Od borbe za preživljavanje, sa nezaposlenošću od 30 % i sramotno niskim platama došli smo do nivoa kada se u Srbiji mnogo bolje živi i u kojoj je nezaposlenost ispod 10 procenata, izjavio je prilikom posete Požarevcu Tomislav Momirović, član predsedništva SNS.

U Požarevcu je obišao štand SNS–a i razgovarao sa građanima i članovima. Dočekali su ga kandidati za narodne poslanike Ana Miljanić i Veroljub Arsić, kao i potpredsednik Gradskog odbora Saša Pavlović sa saradnicima.

Momirović je istakao da se u Požarevcu gradi najveća fabrika struje u našoj zemlji u poslednjih 40 godina, kao i brza saobraćajnica koja će doprineti boljoj saobraćajnoj povezanosti između Beograda i Požarevca, Velikog Gradišta i Golupca. Takođe, istakao je da je dolazak PKC–a u Požarevac još jedan ozbiljan rezultat koji je doprineo da 1200 ljudi iz ovog kraja dobije posao. Srbija se menja nabolje, napredak je svima vidljiv, jednostavno, Srbija ne sme da stane, glavna je poruka Momirovićeve posete Požarevcu.

KOMENTARIŠI