Monika Karimanović pronađena, Malčanski berberin u bekstvu

Monika Karimanović pronađena, Malčanski berberin u bekstvu

Foto: Urban City // Ilustracija

Monika Karimanović je pronađena, dok je Malčanski berberin i dalje u bekstvu, saznaje Tanjug.

Novosti POLICIJA DRŽI MALČANSKOG BERBERINA U OBRUČU: Izmigoljio se policiji, očekuje se ubrzo hapšenje. Policija Malčanskog berberina drži u obruču, saznaju “Novosti”. Iako je prvobitno javljeno da Ninoslav Jovanović uhapšen, on je uspeo da umakne policiji, ali oni znaju tačno gde se on nalazi i drže ga u tom krugu.

TANJUG: Pripadnici MUP-a pronašli su danas otetu devojčicu Moniku Karimanović (12), izjavio je za Tanjug ministar Nebojša Stefanović i dodao da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

N1: Devojčica Monika Karimanović (12), koja je nestala pre 10 dana, a za čiju otmicu je osumnjičen Ninoslav Jovanović, pronađena je u ataru sela Svrljiški Mirkovac i prebačena u bolnicu u Nišu, dok je njen otmičar Ninoslav Jovanović i dalje u bekstvu, nezvanično saznaje N1.

BLIC: Monika Karimanović spasena je u selu Pasjača, saznaje “Blic”. Policija traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je u bekstvu. Kako saznajemo, devojčica je nađena u selu iz kog je majka Ninoslava Jovanovića. Kako saznajemo, Ninoslav Jovanović kod sebe nema vatreno oružje, ali ima nož.

RTS: Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz Suvog dola kod Niša pronađena je deset dana od nestanka, potvrđeno je RTS-u. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je devojčica komunikativna i svesna, a za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje se traga, saznaje RTS. Stefanović je za Tanjug naveo da je devojčica pronađena u ataru sela Svrljiški Miljkovac i da će biti predata Hitnoj pomoći. Kako saznaje RTS, Monika je pronađena u seoskoj kući.  “Pretpostavlja se da je Jovanović na teriroriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspeti da dođu do njega”, rekao je Stefanović. Stefanović je rekao da je Monika pronađena zahvaljujući saradnji sa meštanima sela Pasjača kod Niša.

Devojčica se trenutno nalazi u Kliničkom centru i lekari rade sve neophodne testove da vide u kakvom je fizičkom i psihičkom stanju. Posle deset dana, Monika se večeras vraća kući.

Za njom je do danas tragalo preko 800 policajaca.

Uplakana majka Monike Karimanović jedva čeka da vidi svoju ćerku:

Monika Karimanović nestala je na putu do škole u petak, 20. decembra.

Devojčica se iz škole nije vratila u uobičajeno vreme, a tada je stigla i potvrda da nije bila na nastavi.

Policija je potom objavila njenu fotografiju i započela intenzivnu potragu, u koju su krenuli i rođaci i prijatelji.

MUP je u sredu objavio da na osnovu dokaza osnovano sumnja da je devojčicu oteo Ninoslav Jovanović, u medijima poznat kao “malčanski berberin”.

Jovanović je osuđivani silovatelj i u zatvoru je proveo 12 godina, od 2006. do 2018. godine.

Nedugo pošto je izašao iz zatvora, ponovo je pritvoren zbog optužbi da je putem društvenih mreža seksualno uznemiravao žene.

KOMENTARIŠI