Muškarac koji je šipkom pretukao ženu koja mu je “skidala crnu magiju”...

Muškarac koji je šipkom pretukao ženu koja mu je “skidala crnu magiju” pronađen u Sirakovu

Foto: MUP / arhiva

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, Z.L. (36), koji je osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda, određeno je 30 dana pritvora.

Njemu je pritvor određen zbog okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i svedoka, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivično delo.
On se tereti da je krajem novembra 2023. godine u Smederevu u večernjim satima, ponevši sa sobom metalnu šipku, bez najave ušao u kuću oštećene stare 57 godina kojoj je nakon kraće rasprave i upućenih pretnji najpre zadao više udaraca u predelu glave i tela, nanevši joj teške telesne povrede u vidu dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, kao više hematoma u predelu grudnog koša i nogu.
Nakon toga, osumnjičeni je, pošto je prethodno polomio dva mobilna telefona i računar oštećene, napustio lice mesta, a događaju su najverovatnije prethodili neraščišćeni računi između osumnjičenog i oštećene koja mu je u ranijem periodu u više navrata pružala usluge otklanjanja crne magije.
Po nalogu dežurnog javnog tužioca je odmah izvršen uviđaj lica mesta, a nakon sprovedenih hitnih i intenzivnih radnji u saradnji sa nadležnom policijskom upravom najpre je utvrđeno da se osumnjičeni nalazi na teritoriji Beograda na nepoznatoj adresi, zbog čega je za njime i raspisana potraga, da bi najzad dana 15. aprila u Sirakovu, prilikom redovne kontrole od strane policijskih službenika Policijske stanice u Velikom Gradištu utvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je i sproveden u prostorije Policijske uprave u Smederevu, gde mu je najpre određeno zadržavanje, a nakon salušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu i pritvor“, navodi Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

KOMENTARIŠI