Najavljen boks spektakl u Sportskom centru Požarevac

Najavljen boks spektakl u Sportskom centru Požarevac

U prostorijama boks sale Sportskog centra Požarevac održana je konferencija za medije na kojoj je bilo reči o predstojećem boks spektaklu.

Lena Zečević je ispred Saveza profesionalnog boksa Srbije najavlia 6 profesionalnih borbi naših boksera sa protivnicima iz inostranstvo. Ona je napomenula da će se za vreme boks spektakla prikupljati humanitarna pomoć za udruženje „Uvek sa decom“ koje se bori protiv raka kod dece.

Milan Jović, član gradskog veća zadužen za sport je istakao da je grad u potpunosti podržao ovu boks reviju. On je naglasio da ovakav događaj nije skoro bio organizovan u gradu i poziva sve sugrađane da prisustvuju ovom spektaklu.

Dejan Veljković, borac boks kluba „Mladi radnik Požarevac“ je kazao da pored profesionalnih borbi biće organizovana i borba u revijalnom delu u kojoj će uzeti učešće članovi kluba iz Požarevca.

Glavnu borbi večeri imaće jedan od najboljih srpskih boksera Marko Nikolić. On je rekao da je njegov protivnik Francuz Kevin Bertogal i da će meč biti u šest rundi. Bertogal je trenutno na 410 mestu na listi od 1200 najboljih boksera i da je samo jedan meč izgubio prekidom. Nikolić je obećao da će Kevin Bertogal od njega po drugi put u karijeri izgubiti meč prekidom.

Pored Marka Nikolića, Dejana Veljkovića i Kevina Bertogla na boks spektaklu nastupiće i Marko Cvetanović, Tomislav Vukanović, Grigor Saruhanian, Mariusz Antoanetti i Petar Petrović.

Boks spektakl počinje merenjem boraca u sredu 5. jula od 17 časova. Merenje će se obaviti u boks sali Sportskog centra Požarevac. Borbe će se održati na Stadionu malih sportova U četvrtak 6. jula. Od 18 časova počeće revijalni deo borbi uz učešće boraca iz Boks kluba „Mladi radnik Požarevac“, dok će profesionalne borbe početi od 20 časova. Ulaz za boks spektakl biće slobodan.

KOMENTARIŠI