Najbolji provod za prvomajske praznike u Srbiji!

Najbolji provod za prvomajske praznike u Srbiji!

Muzički festival ''Uranak'' će četvrtu godinu za redom ugostiti sve ljubitelje dobre muzike na Srebrnom Jezeru, jednom od najlepših izletišta Srbije.

Od 29. aprila do 2. maja očekuje se provod pun pozitivnih vibracija, a jedan od prvih izvođača koji će nastupiti i svojom hitovima učiniti ovaj festival nezaboravnim je grupa S.A.R.S.

Sada već tradicionalno, ”Uranak” za lokaciju bira Srebrno Jezero kao idealno mesto za dobar provod, predah od gradske vreve i uživanje u prirodi, gde se očekuje i veliki broj inostranih posetioca. Na već poznatim stejdževima Live, Urban, Open air action, posetioci će imati priliku da u četiri dana slušaju izvođače elektronske, hip-hop, i pop muzike u dnevnoj i noćnoj varijanti.

Prošle godine svojim sjajnim programom ”Uranak” je privukao preko 6.000 ljudi na stejdževima na kojima su nastupili poznati izvođači: Beogradski Sindikat, Colonia, Uto Karem, Nakadia, DJ Gru, Rise & Shine, Erick Kasell, Zwein, Danijel Čehranov, Ilija Đoković, Ilija Rudhaman, Lady Dee, Alternativa, SMTNG, Nemanja Vanović, DJ Mixa.

Više informacija na sajtu http://www.uranak.org/

KOMENTARIŠI