Foto: Pixabay / Arrivera

WhatsApp je predstavio novu funkciju, koja omogućava da sebi šaljete poruke poput podsetnika i liste za kupovinu, potvrdila je kompanija Meta.

Pod nazivom “Message Yourself”, funkciju je pre nekoliko nedelja uočio WaBetaInfo kao deo beta testa, ali će je tokom narednih nedelja dobiti korisnici iOS i Android platformi na globalnom nivou.

Kada dobijete ažuriranje, moći ćete da vidite sebe na vrhu liste kontakata kada kreirate nove poruke. Jednom kada kliknete na to, moći ćete da sebi šaljete beleške, podsetnike, liste za kupovinu i sve ostalo što bi možda trebalo da zapamtite.

Rezultat je obaveštenje, ako je omogućeno, koji bi moglo da pomogne da vaša snapomena sebi ne ostane ignorisana. Korisnici takođe mogu da prikače svoje Message Yourself ćaskanje na vrh liste razgovora radi lakšeg pristupa.

Do sada ste mogli samo sebi da šaljete poruke tako što biste kreirali grupu u kojoj ste jedini član ili korišćenjem funkcije “click to chat” u aplikaciji, što su u najboljem slučaju neelegantna rešenja.

Rivalska platforma Signal već nudi funkciju pod nazivom “Note to Self” koja radi sličnu stvar.

KOMENTARIŠI