Nastavak podrške privatnim preduzetnicima u Malom Crniću

Nastavak podrške privatnim preduzetnicima u Malom Crniću

U opštini Malo Crniće potpisivani su ugovori sa privednim subjektima. Ugovori su potpisani sa 10 dobitnika podsticajnih sredstava iz različitih privrednih delatnosti.

Ukupna vrednost programa za ovu godinu iznosi 10 miliona dinara.

Svečanom potpisivanju ugovora osim predsednika opštine Mališe Antonijevića prisustvovali su zamenik predsednika Daniel Surdulović, savetnik predsednika Sandra Mitrović, zamenik načelnika Opštinske uprave Dragan Mitić i šefica odseka za lokalni ekonomski razvoj Jelica Radojković.

-Za opštinu Malo Crniće Lokalni ekonomski razvoj je kontinuelni proces koji se stalno unapređuje i nastavljamo sa podrškom privatnim preduzetnicima sa teritorije naše opštine. Deset miliona dinara za de minimis pomoć privatnim preduzetnicima sa teritorije opštine Malo Crniće. Potpisano je 10 ugovora uz lično učešće u sufinansiranju od minimalno 25% sredstava za kupovinu mašina, alata i opreme, rekao je Antonijević.

Potpisivanjem ovih ugovora opština malo Crniće pokušava da spreči pad privredne aktivnosti, doprinese rastu nezaposlenosti i povećanju broja privrednih subjekata, kao i da oni koji već postoje budu što bolje opremljeni.

KOMENTARIŠI